ILMU PENUNDUK UNTUK SUAMI/ISTERI/ANAK

Assalamulaikum dan salam sejahtera,

Pernunduk ini amat sesuai dipakai jika anda mempunyai isteri/suami/anak yang amat degil yang tidak mendengar kata. Jika dengan cara nasihat pun tak makan maka gunalah ilmu penunduk ini. Selain itu digunakan untuk ahli keluarga ianya juga boleh digunakan untuk ketika kita berniaga atau menjual sesuatu yang paling sukar hendak dijual ataupun perniagaan yang tidak nyata seperti dana amanah, insurans, MLM atau sebagainya.

Ilmu penunduk ini lebih kurang dengan ilmu penunduk nabi sualaiman. Ilmu penunduk ini mempunyai 3 dalam satu yaitu pengasih, penunduk dan penakluk. Sesiapa sahaja yang berhadapan yang pengamalnya maka akan dituruti kehendak dengan sifat hormat, kasih sayang tanpa dan akan ikut arahan.Ilmu ini juga sesuai diamalkan bagi seseorang ketua kerja atau ketua pejabat atau seumpama dengannya.

Untuk untuk mendapat atau menguasai ilmu ini cukup mudah lakukan sembahyang 5 waktu dan dan doa ini diamalkan setiap waktu. Selepas itu anda perlu meniup samada pada orang dimaksudkan itu samada pada keadaan sedar ataupun tidak sedar (tidur) insyallah orang yang dimaksud itu akan menuruti kehendak pengamalnya. Doa ini lebih pendek daripada Ilmu nabi sualaiman akan tetapi bagi mereka yang kurang amalan sembahyang 5 waktu ilmu ini akan memakan masa sedikit. Insyallah orang yang dimaksudkan itu akan menuruti apa yang dihajatkan.


About these ads
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Tinggalkan Jawapan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Tukar )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Tukar )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Tukar )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Tukar )

Connecting to %s