RAWATAN UNTUK PENYAKIT HATI (Hepatitis)

Assalamulaikum dan salam sejahtera,

Jika saudara dan saudari menpunyai penyakit walaupun sekarang ini mempunyai berubatan moden lagi canggih akan tetapi jangan dilupai amalan secara perubatan lama. Saya mengerti amat seksa bagi mereka yang mengidapi penyakit ini, perut pesakit ini membesar dan tidak boleh meminum air dengan terlalu banyak serta juga tidak boleh makan makanan terlalu banyak. Jika orang dahulunya orang kata ianya merupakan penyakit buatan orang atau lebih dikenali busung, badan pesakit ini adalah besar penuh dengan air dan pusatnya kelihatan terkeluar. Akan tetapi pada hakikatnya ianya bukan perbuatan orang akan tetapi ianya adalah kerana sistem perkumuhan (hati) yang tidak boleh berfungsi dengan baik.

Jangan risau saya mempunyai ayat yang boleh membantu saudara-saudari yang mempunyai penyakit diatas. Cuma saudara dan saudari perlu sediakan mangkuk yang perbuat daripada tanah, air mawar dan air zafaron. Tulislah ayat yang saya akan berikan pada mangkuk dengan tinta dengan mengunakan air mawar dan air zafaron pada mangkuk insyallah penyakit yang saudara-saudari hadapi akan beransur-ansur pulih dan perlu dilakukan sekerap yang mungkin.

Telah banyak saya merawat penyakit ini ada yang beransur pulih dan ada yang tidak cuma ini merupakan iktiar yang menentunya adalah allah swt. Adalah elok dilakukan sendiri kerana kesanya juga akan lebih baik daripada menyuruh orang membuatnya.Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s