ILMU UNTUK MENGELAK ORANG TARIK KERETA

Assalamualaikum dan salam sejahtera,

Seperti tajuk yang diatas, ilmu ini juga adalah yang diminta oleh pengunjung-pengunjung dalam web saya ini. Ilmu ini perlulah dibuat secara berterusan atau secara istaqomah ianya merupakan doa bertujuan supaya kereta atau kenderaan tidak dapat dilihat dengan mata kasar manusia.

Ilmu ini bukan hendak untuk mengelakan lari daripada hutang. Cuma pada masa-masa tertentu kita tidak mempunyai wang yang cukup untuk membayar hutang kereta (loan kereta) akan tetapi didalam hati kita mempunyai niat ingin membayar hutang kereta tersebut setelah mempunyai wang yang cukup untuk membayarnya.

Selain daripada itu khasiat yang lain insyallah jika ada dibeban oleh hutang dan orang yang memberi hutang mengugut atau ingin niat ingin mencederakan maka insyaalah orang itu tidak dapat berbuat demikian. Serta banyak kelebihannya jika anda beramal dengan ilmu ini tetapi sekali lagi ilmu ini perlu dilakukan secara berterusan bukan sekali amal sahaja insyallah ia akan membuahkan hasil.This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s