ILMU MENUKAR KUNYIT KEPADA EMAS

Assalamulaikum dan salam sejahtera,

Ilmu yang tersebut diatas merupakan doa dan amalan. Terus terang amalannya cukup berat seperti berpuasa selama 100 hari berturut-turut dilarang melakukan sebarang maksiat samada berjudi, minum arak, maksiat dan sebagainya dan tidak boleh meninggalkan sembahyang dengan sengaja jika tidak sengaja maka perlu di qadakan dengan segera dan perlu menunaikan sembahyang dhuha selama 100 hari itu.

Anda perlu membaca doa yang akan saya berikan sebanyak 100 kali atau lebih ditiup pada kunyit yang telah anda sediakan boleh dibeli. Semasa membeli mesti mempunyai akad jual beli iaitu semasa membayarnya lafas sahaja “saya beli” jika penjual tidak menjawab “saya jual” tidak menjadi mengapa. Wang pembelian itu mestilah daripada sumber yang betul-betul halal jangan wang dicuri atau diambil tanpa pengetahuan empunya wang tersebut.

Setelah membaca doa tersebut dan ditiupkan pada kunyit tersebut maka perlu ditanam dimana kawasan yang tidak diketahui orang yang mana anda tidak boleh menceritakan kepada orang samada doa itu ditiupkan pada kunyit semasa menanamnya dan semasa anda beramal selama 100 hari tersebut rahsiakan apa yang anda buat. Inyallah pada hari 101 kunyit itu akan menukar kepada emas.

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s