ILMU PENGASIH BATU ZAMRUD

Assalamualaikum dan salam sejahtera, Baru-baru ini saya ditanya berkenaan batu zamrud dan kesanya. Batu zamrud ini mempunyai 4 kesan iaitu pemanis, pelaris, pengasih dan penunduk. Pada zaman dahulu ianya sering dipakai oleh orang-orang yang berada akan tetapi zaman sekarang ianya mudah diperolehi dan sering dipakai oleh orang ahli peniaga, artis, ahli politik dan sebagainya.

Sebagai contoh yang terdekat Dato siti nurhaliza, Dato K dan Dato Abdullah Ahmad badawi sering memakainya ini anda boleh melihat dimedia atau kaca television. Sebenarnya Batu zamrud boleh mengeluarkan aura seseorang supaya kelihat menarik di senangi dan disayangi. Dengan ilmu pengasih batu zamrud saya mempunyai sebuah amalan dan cara pemakainya. Anda boleh membeli batu zamrud sendiri. Semasa anda membuat pembelian batu zamrud ini janganlah membeli di kaki lima ditakuti anda nanti ditipu.

Anda boleh membeli kedai emas atau seumpanya dengannya. Bentuk batu zamrud ini warna hijau anda boleh membelinya samada yang telah dicanai ataupun dalam bentuk kekal (belum dicanai ). Jika tak silap saya jika batu zamrud 10 karat anda boleh dapati dengan harga bawah RM100.00 Sebenarnya batu zamrud ini elok dipakai daripada batu arked atau seumpama dengannya. Ini kerana batu arked ini kadang-kadang walaupun tidak di isi mahluk halus suka tinggal di dalamnya.

Cara hendak menguji samada ada mahluk halus yang tinggal didalamnya pakailah cincin berbatu arked dalam masa 3-5 minit letakan ianya dibawah bibir bawah jika ianya terasa hangat maka pasti ada yang tinggal didalamnya. Berbeza dengan batu zamrud walaupun dipakai dan diletakan dibawah bibir keadaan masih sejuk.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s