ILMU MENDATANGKAN WANG SEJADAH BANTAL ATAU SEBAGAINYA

Assalamulaikum dan salam sejahtera,

Ilmu mendatangkan wang sejadah, bantai atau sebagainya merupa golongan doa yang pernah diamalkan oleh orang terdahulu. Sebenarnya wang atau duit ini berpusing kembali kepada kita apa yang kita keluarkan pasti ianya akan kembali kepada kita.

Ada beberapa individu-individu bertanya kepada saya ilmu hizib bi fulus sebenarnya ianya merupa golongan doa biasa. Individu-individu meminta saya melihat beberapa laman web yang meminta mahar sehingga mencecah RM300.00 bagi saya ilmu ini memang wujud akan tetapi oleh kerana hati manusia telah digelapkan oleh beberapa keadaan seperti berjudi, maksiat dan makanan tidak halal maka menjadikan ianya ilmu ini susah sekali kita dapat.

Sebagai contoh semasa kita membaca al-fatihah juga jika tidak betul maka kita sebenarnya menyebut 7 nama syaitan. Oleh yang demikian jika anda mengamalkan ilmu ini pertama sekali anda perlu membaca al-fatihah dengan baik.

Atas ujian yang dijalankan daripada 10 orang yang mengamalnya 3-5 sahaja yang benar-benar dapat wang dari sejadah atau bantal sejadah dan selebihnya wang itu akan diberikan secara langsung atau dengan erti kata yang lain rezeki yang tidak disangka-sangka.

Untuk pengetahuan semua ilmu bantal sejadah ini wang diterima bawahnya jumlahnya tidak tinggi sehingga mencecah ratusan atau ribuan ringgit. Sebenarnya wang itu hanya cukup untuk perluan sahaja bukan pendapatan. Ilmu ini ada beberapa pantangnya seperti tamak, riak, sombong, tidak ingin mengeluarkan zakat, kedekut dan mempekecilan seorang itu seperti orang miskin orang meminta-minta dan sebagainya. Oleh itu untuk menjaga hati itu memang bukan semudah yang disangka memang suatu tugas yang berat sekali.

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s