ILMU PENUNDUK UNTUK SUAMI/ISTERI/ANAK

Assalamulaikum dan salam sejahtera,

Pernunduk ini amat sesuai dipakai jika anda mempunyai isteri/suami/anak yang amat degil yang tidak mendengar kata. Jika dengan cara nasihat pun tak makan maka gunalah ilmu penunduk ini. Selain itu digunakan untuk ahli keluarga ianya juga boleh digunakan untuk ketika kita berniaga atau menjual sesuatu yang paling sukar hendak dijual ataupun perniagaan yang tidak nyata seperti dana amanah, insurans, MLM atau sebagainya.

Ilmu penunduk ini lebih kurang dengan ilmu penunduk nabi sualaiman. Ilmu penunduk ini mempunyai 3 dalam satu yaitu pengasih, penunduk dan penakluk. Sesiapa sahaja yang berhadapan yang pengamalnya maka akan dituruti kehendak dengan sifat hormat, kasih sayang tanpa dan akan ikut arahan.Ilmu ini juga sesuai diamalkan bagi seseorang ketua kerja atau ketua pejabat atau seumpama dengannya.

Untuk untuk mendapat atau menguasai ilmu ini cukup mudah lakukan sembahyang 5 waktu dan dan doa ini diamalkan setiap waktu. Selepas itu anda perlu meniup samada pada orang dimaksudkan itu samada pada keadaan sedar ataupun tidak sedar (tidur) insyallah orang yang dimaksud itu akan menuruti kehendak pengamalnya. Doa ini lebih pendek daripada Ilmu nabi sualaiman akan tetapi bagi mereka yang kurang amalan sembahyang 5 waktu ilmu ini akan memakan masa sedikit. Insyallah orang yang dimaksudkan itu akan menuruti apa yang dihajatkan.


Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s