ILMU PENGASIH INTERNET

Assalamualaikum dan salam sejahtera,

Ilmu ini jika saya keluarkan amat sukar dipercayai oleh setengah-setengah pihak bagaimana sesuatu apa yang kita ingin membuat promosi boleh dibeli oleh pelawatnya. Belbagai kaedah saya mencuba ilmu ini. Selain itu saya telah memberi kepada individu-individu yang tertentu untuk menguji ilmu ini. Hasilnya tidaklah lumayan akan tetapi setiap hari ada sahaja yang ingin membeli sesuatu produk itu.

Caranya secara ringkas anda perlu melakukan sembahyang lengkap 5 waktu sehari. Setiap pagi lakukan sembahyang israq dan sembayang dhuha dan setiap kali sembahyang ada doa-doa atau ayat-ayat yang tertentu perlu diamalkan. Dan apabila anda ingin membuat promosi ada pula doa sebelum anda menghantar email atau menghantar iklan pada laman-lama yang percuma (ini mesti ada biasa buat). Insyallah semasa anda iklan anda dilihat oleh manusia ianya akan menarik minat orang itu. Dan ada masa-masa yang tertentu yang kita boleh membuat penghantar email atau iklan percuma.

Seperti air lautan ada masa pasang dan juga ada masa surutnya. Begitu juga sifat manusia ada masa ianya sejuk dan ada masa panas. Yang kita perlu cara adalah masa sejuknya dan pada masa itu manusia atau orang yang melihat iklan ada akan merasa tertarik dengan iklan anda. Sebenarnya tidak perlu menulis panjang-panjang iklan dengan 2-3 baris pun dah cukup insyallah orang itu akan melihat iklan anda. Perlu diingatkan masa itu akan berubah-rubah dalam masa sebulan. Begitu juga air pasang surut lautan juga berubah-ubah mengikut peredaran masa dan waktunya.

Bagi saya tidak satu perkara yang mustahil sebab 7 petala langit dan 7 petala bumi ini adalah miliknya oleh itu jika kita minta insyallah akan membuahkan hasilnya. Cuma jika kita tahu kaedahnya dan cara doa, cara tawakal, istiqomak dan waktunya insyallah orang yang melihat seseuatu iklan itu akan menaruh hati atau merasa simpati untuk membelinya.

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s