ILMU TERKENA AIN ATAU SIHIR

Assalamulaikum dan salam sejahtera,

Berikutan daripada maklum balas dimana isteri, suami, tunang dan lain-lain dimana mengadu terkena sihir atau buatan orang atau ain maka diharap ilmu yang tersebut diatas insyallah sedikit sebanyak boleh membantu untuk melindungi keluarga anda.

Faktor utama melakukan berbuatan sihir ialah “MULUT”. Oleh itu apa yang kita ungkap kepada seseorang kita mestilah cakap yang elok-elok jangan menyindir, jangan hina dan perkara yang seumpanya dengannya. Mulut merupa diantara senjata yang amat tajam sekali itu kenapa dalam peribahasa melayu “pasal mulut badan binasa”. Selain daripada itu SMS juga boleh mengundang masalah yang sama. Oleh itu janganlah tulis yang bukan-bukan untuk menyakiti hati orang lain. Walaupun ada diantara kita oleh kerana ingin melepas geram atau ingin melepaskan perasaan masing-masing maka satu cara lain ialah dengan menulis sms jika boleh dielak maka elakan.

Faktor yang lain ialah perebutan kekasih atau isteri atau suami. Ini perkara yang amat rumit sekali sebab kebanyakan yang mengadu dimana ada pihak ketiga membuat sihir kepada samada suami atau isteri mereka. Daripada pengalaman saya pihak ketiga itu sebagai contoh jika ingin suami anda mereka secara langsung akan cuba berbuat sihir kepada anda. kebiasaannya anda akan merasa amat merundum atau putus asa atau akan mendengar suara yang pelik-pelik seperti suruh membunuh diri, makan racun dan lain-lain.Ini merupakan tanda-tanda awal. Oleh itu jangan takut jika anda takut maka anda sebenar telah kalah sebelum berperang.

Oleh itu berwaspadalah oleh itu jagalah makan dan minum anda. Untuk orang itu membuat sihir melalui minuman sebelum anda minum maka cuba lihat bayangan anda cara yang mudah anda julurkan jari anda pada cawan jika ada bayangan maka insyallah air itu tidak ada apa-apa masalahnya jika kita julurkan dan tidak terlihat bayangan anda maka air itu ada masalah sikit. Selain daripada itu apabila anda minum cuba biasakan pegang bahagian atas dan bawah. Jika air itu yang diberi panas maka sepatutnya semuanya mestilah berkeadaan panas akan tetapi jika pada bahagian atas panas dan bahagian bawah sejuk maka janganlah diminum jika minuman yang dihidangkan itu sejuk semestilah ianya sejuk mesti tiada ada haba pada cawan itu manakala jika dihidang dengan air sepatutnya bahagian atau mestilah sejuk dan bahagian bawah panas jika tidak mesti air tersebut ini mempunyai masalah.Melalui makanan pula kebiasaannya diletakan dalam tapai atau makanan yang berunsur sejuk tapi kebiasaannya ia akan diletakan didalam tapai oleh itu berwaspada sikit.

Sekian Terima kasih

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s