ILMU PENGASIH SULAIMAN DAN YUSUF

Assalamulaikum dan salam sejahtera,

Daripada maklum balas daripada individu-individu yang mengamal seperti ilmu yang diatas. Terdapat individu-individu terutamanya daripada golongan hawa dimana apabila diamalkan dengan secara kerap maka golongan lelaki seperti suka mengeleser dan suka berdekatan dengan pengamalnya. Dimana lelaki yang tidak dikenali ataupun yang kita kenali seperti suka membuat pertanyaan dimana yang tidak sepatutnya selain itu kadang-kadang kita akan merasa rimas dengan kelakuan dan kebiasaanya orang yang mengeleser itu akan membuat seperti tidak masuk di akal seperti menghantar bunga dengan tidak semena-mana ada juga yang memaklumkan kepada saya sudah menjadi seorang isteri tetapi ada individu-individu yang tertentu meminatinya sehingga membuat perkara yang diluar dugaan.

Untuk maklumat ilmu diatas amatlah senang diamalkan boleh digunakan untuk pelbagai keadaan seperti ingin berniaga, ingin menarik hati seseorang, ingin naik pangkat, ingin membuat menaruh perhatian dan seumpanya dengannya. Akan tetapi jika anda merasakan rimas, merasa terganggu atau seumpama dengannya maka saya nasihatkan supaya amalkan secara berselangan hari supaya anda tidak diganggu ataupun jika ada hajat yang tertentu maka boleh diamalkan secara berterusan. Disini ingin saya maklumkan tumpukan hajat anda jika anda tidak mempunyai hajat maka buatlah sekali dalam seminggu pun sudah cukup. Akan tetapi jika anda merupakan seorang peniaga atau seumpama denganya maka bolehlah diamalkan secara kerap akan tetapi jika anda merasakan terganggu maka amalkan berselangan hari.

Kedua-dua ilmu yang diatas jika anda melihat keterangan ataupun melihat ertinya maka memang seseorang itu akan kasih serta sayang dan ada kalanya tunduk dengan apa kehendak kita. Akan tetapi janganlah gunakan untuk perkara maksiat atau ingin memperdayakan seseorang.

Ilmu diatas memang ada khadam-khadamnya yang lebih dikenali dengan khadam ayat. Khadam ayat ini memang banyak seperti yang saya nyatakan tulisan dalam blog saya sebelum ini daripada alif sehingga Ya ada khadam-khadamnya dimana yang lebih dikenali dengan penjaga huruf. Itu sebabnya setiap al-quran tidak mudah hancur ataupun rosak ataupun terbakar ataupun dimakan oleh anai-anai ataupun seumpama denganya kerana ada yang menjaganya. Dan apabila kita membaca untuk dijadikan sebagai wirit ataupun semasa kita wirit akal fikiran kita dengan tidak semana menhajatkan sesuatu insyallah dengan izin allah swt permintaan kita akan dimakbulkan.

Sekian Terima kasih

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s