ILMU MENGUBATI PENYAKIT RINDU

Assalamualikum dan salam sejahtera,

Tajuk ilmu yang tersebut diatas terlalu umum . Oleh yang demikian insyallah saya akan menghuraikan supaya anda mengerti dan tujuannya ilmu seperti diatas.

Semenjak awal tahun 2007 saya mewujudkan http://www.ilmupengasih.com/ banyak pengalaman yang saya timba secara langsung ataupun tidak langsung daripada anda. Dan kebanyak masalah-masalah yang dinyatakan ataupun yang diutarakan. Kebanyakan kaum hawa terutamanya wanita yang telah berkhawin dimana telah kongsi pengalaman mereka dimana berlaku kehadiran orang ketiga. Kebanyak maklumat yang saya terima rata-ratanya masalah ini berlaku pada gologgan yang kurang mampu untuk mendiri sebuah lagi masjid dimana daripada segi kewanggan kurang mengizinkan dan kebanyak masalah ini berlaku disebabkan jolokan nafsu dimana suaminya telah menjalinkan hubungan atau telah melakukan maksiat dan seupama dengannya. Oleh demikian jika ini berlaku saya sarankan anda boleh buat atau lakukan amalan ilmu mengubati penyakit rindu ini.

Penyakit rindu ini ada macam-macam sebab musababnya adanya datang dengan sendiri dan ada yang datang disebabkan oleh minyak pengasih, ilmu pantung dan seumpama denganya. Untuk maklumat semua ilmu pantung ini hanya dimiliki oleh pengamal ilmu hitam dan mempunyai ilmu kebomohan yang amat kuat seperti bomoh siam ataupun bomoh orang asli yang memiliki ilmu ini dimana orang yang berhajat itu hanya membawa gambar, kuku kaki, bulu kelamin, kuku tanggan dan rambut kemudian dibakar dan dibaca dengan ayat-ayat tertentu kemudian diberi minum atau makan kepada orang dimaksudkan itu. Maka orang yang terkena ilmu ini amat akan mengikut telunjuk dan kehendaknya tanpa berlengah-lengah. Selain itu ada juga yang mengamalkan ilmu nasi tangas atau nasi kangkang. Dimana pada masa haid mereka meletakan sebahagian nasi pada bawah alat kelamin wanita kemudian dibaca dengan ayat-ayat yang tertentu kemudian di campur dan diberi makan kepada orang yang dimaksudkan itu. Akan tetapi kebanyakan ilmu nasi tangas atau ilmu pantung ini hanya berlaku jika anda mempunyai suami yang berwang. Pada zaman ini wang adalah raja oleh itu individu-individu yang tertentu sangup melakukan untuk kepentingan sendiri. Mereka tiada sedar bahawa jika kita mengamalkan ilmu hitam ini ilmu itu akan memakan diri sendiri.

Manakala yang penyakit rindu yang datang sendiri pula adalah disebabkan oleh kurang perhatian daripada isteri. Oleh demikian para isteri mestilah memberi perhatian yang penuh pada suami anda. Buatlah apa yang disukai orang suami anda dan hindarkan apa-apa yang tidak disukai oleh suami anda. Dan sila puaskan kehendak nafsu suami anda jika boleh lakukanlah diawal pagi atau sebelum suami anda pergi berkerja atau seumpama denganya. Jika anda telah memuaskan nafsu sahwat suami anda insyallah tidak akan berlaku orang ketiga.

Ilmu yang tersebut diatas merupa sebahgian ikhtihar . Dalam diri manusia mesti ada ikhtihar supaya memulihkan orang yang terkena penyakit rindu ini. Bagi golongan yang tertentu terutamanya remaja atau yang belum berkhawin berlainan pula situasinya. kita boleh amalkan kepada diri sendiri atau orang lain supaya orang yang kita gilai itu akan luput daripada ingatan.

Maka sila gunakan ilmu ini dengan sebaik mungkin untuk diri sendiri keluarga, anak, isteri,suami dan lain-lain untuk kebaikan.

Sekian Terima kasih

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s