ILMU MANDI AURA

Assalamualaikum dan salam sejahtera,

Merujuk kepada perkara diatas, kita biasa mendengar mandi bunga ataupun lebih dikenali pada zaman sekarang dengan perkataan aura. Ilmu ini merupakan memang sudah lama dan merupakan tradisi untuk masyarakat melayu.

Untuk pengetahuan saudara dan saudari tujuan saya mengeluarkan ilmu ini adalah supaya orang faham apa itu mandi bunga atau mandian aura. Mengapa orang dahulu kala suka pada mandi bunga ?

Sebenarnya tujuan untuk mandi bunga ianya mampu menaikan seri seseorang dengan kaedah dan pilihan bunga yang tertentu. Kebiasaanya bunga yang saya suka mengunakan ialah mengunakan bunga cempaka dan bunga cempaka ini mempunyai banyak jenis seperti hijau, kuning, putih dan sebagainya. Jika tiada bunga berkenaan maka boleh digunakan bunga yang lain akan tetapi sila gunakan bunga yang mengeluarkan bau yang manarik seperti bunga ros, marigold dan sebagainya.

Selepas anda mandi bunga kebiasaanya anda akan merasa satu kelainan seperti segar dan muka anda akan merasa menegang dan ada merasa amat berkeyakinan.

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s