ILMU ILHAM

Assalamulaikum dan salam sejahtera,

Saya memohon ribuan kemaafan kerana sekian lama tidak menulis berkeanaan dengan tajuk yang diatas. Banyak juga bertanyaan yang dibuat berkenaan dengan tajuk yang diatas. ilmu ini merupa ilmu yang sering saya lakukan selepas melakukan sebarang solat terutamanya solat magrib – isyak dan selepas solat subuh ataupun sebelum solat sunat subuh.

Menagislah jika anda melakukan ilmu ini. Kerana kita banyak melakukan banyak dosa dibumi ini insyallah saya yakin apabila anda melakukan ilmu ini dengan tidak semena-mena rasa sedih sehinggakan ingin menagis jika anda melakukanya.

Baru-baru ini banyak jugak individu-individu bertanyakan soal rezeki. Sememangnya soal rezeki memanglah persoalan yang amat sulit tanya rahmat dan anugerahnya maka kita tidak dapat menyelesaikan masalah rezeki maka dengan ilmu ini saya rasa amat sesuai sekali kerana insyallah jika anda berterusan melakukan ilmu ini secara istiqomak, sabar dan yakin maka apa-apa kesulitan dunia akan dapat diatas. Selain daripada itu bukan sahaja soal rezeki ilmu ini juga jika diamalkan insyallah anda akan dikasihi oleh orang lain, yang sulit akan menjadi senang yang tersimpul akan mudah terurai yang benci dan mengasihi kita yang dengki akan putus hajat dengkinya dan banyak lagi kelebihan ilmu ini.

Insyallah jika kita berterusan melakukan ilmu ini anda akan mendapatkan alamat melalui mimpi ataupun sedar. kita tahu apa yang hendak kita lakukan dan kebiasaanya tahap keyakinan kita akan tinggi apabila mengamal ilmu ini. untuk mendapat alamat melalui mimpi disini saya nasihatkan supaya sebelum tidur maka lakukan 2 rakaat solat sunat kemudian disudahkan dengan solat sunat witir 3 rakaat selepas sahaja doa sebanyak witir maka terus lakukan amalan ilmu ilham kemudian doalah apa yang anda kehendaki selepas itu terus tidur dalam keadaan berwuduk. Isyallah semasa tidur dengan rahmatnya anda akan mendapat alamatnya. Akan tetapi pastikan anda tidur mengiring ke arah kiblat.

Sekian terima kasih

Sekian terima kasih

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

1 Response to ILMU ILHAM

  1. SAPU ANGIN berkata:

    bagus…

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s