ILMU KHADAM SURAH AL-FATIHAH

Assalamualaikum dan salam sejahtera,

Baru-baru ini saya telah ditandangi sebuah e-mel secara ringkas individu tersebut telah ditipu dengan jaminan bahawa akan didatangi khadam membantunya. Individu tersebut diantara pengunjung laman web saya menyatakan bahawa dia melabur sehingga RM5000.00 untuk memiliki khadam tanpa apa-apa sebarang amalan.

Sebenarnya ilmu khadam ini banyak akan tetapi seseorang itu perlu beramal dengan doa tertentu dan amalan tertentu untuk memiliki seorang khadam. Khadam yang dimaksudkan saya ialah penjaga(malaikat) sesebuah surah atau ayat al-quran. Jika kita rajin beramal insyallah penjaga itu akan menunjukkan dirinya dengan izin allah swt. Itu bergantung kepada niat seseorang dengan itu sebelum mengamalnya diminta saudara-saudari perlu membersihkan hati, jiwa dan tubuh badan supaya dapat bertemu dengan khadam itu.

Sebelum ini saya ada berikan ilmu khadam surah ikhlas akan tetapi amalanya dikatakan berat dan kebanyakan tidak dapat membaca ayat al-quran dengan baik. Oleh yang demikian diharap dengan ilmu khadam surah al-fatihah ini saudara-saudari dalam membaca dengan baik sebab surah ini telah diajar daripada kecil lagi. Akan tetapi saya nasihat kepada semua yang tidak boleh membaca al-quran supaya pergilah mendapatkan guru sebab banyak kebaikannya bukan saya tidak boleh merumikan ayat al-quran akan tetapi saya tidak berapa yakin untuk mengubahnya serta takut mengubahnya. Untuk maklumat Ilmu khadam surah al-fatihah ini saya telah meminta pengajar saya untuk merumikannya.

Walaupun amalannya senang tetapi untuk pemberitahuan untuk menguasai ilmu ini anda perlu membuat amalan yang telah diwajib kepada umat islam terlebih dahulu. Jika rukun islam dan rukun iman tidak laksanakan maka saya takut ilmu ini tidak menjadi kenyataan. Perlu buat yang wajib terlebih dahulu sebelum yang sunat. Ilmu ini merupakan salah satu cabang sunat bukan amalan wajib.

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s