ILMU SUSUK ISLAM

Assalamualaikum dan salam sejahtera,

Susuk memasuki barang kepada tubuh badan seperti jarum emas, berlian dan lain-lain adalah haram sama sekali. Selain itu ianya mengundang padah ketika ingin meninggal dunia. Baru-baru ini ada seseorang meminta jika dapat saya mengeluarkan malangnya saya tidak berkebolehan mengeluarkan susuk oleh itu bagi mereka yang telah memakai susuk maka seharusnya anda pergilah ditempat anda membuatnya atau tanya orang yang pakar untuk mengeluarkanya.

Untuk menghindarkan berbuatan memakai susuk maka anda boleh mengamalnya ilmu susuk islam dengan hanya mengunakan air sahaja. Sebenarnya ilmu susuk bukan memasukan barang dalam tubuh badan. Jika anda bertahmid juga sebenarnya anda telah memakai susuk secara tidak sengaja. Itu sebabnya para ustaz-ustaz jika diihat mukanya amat menarik perhatian ini kerana mereka sering mengucap subhanallah wahamdulillah allah huakbar.

Ilmu ini merupakan ilmu penyeri muka dimana insyallah jika diamalkan setiap hari samada anda akan kelihat amat berseri-seri tidak perlu gunakan make-up pun dan nampak putih dan jika sekali pandang macam bercahaya. ilmu ini boleh di gunakan samada kaum lelaki atau wanita. Saya amat berharap janganlah gunakan susuk banyak lagi cara islam anda boleh gunakan kesiankanlah diri anda.

Sekian Terima kasih

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s